Rendiz ziet, benut en ontwikkelt potentieel. Van mensen en materialen. Daarmee creëren we een veilige omgeving waarbinnen mensen, momenten en gebouwen tot bloei komen en winnen aan waarde. Kortom, alles is gebaseerd op.. Waardevol geluk, daar draait het om bij Rendiz. En dat voor iedereen, ongeacht iemands situatie. Een stabiele basis, zinvol bezig zijn en leuke dingen doen; dat zijn de drie basispijlers voor geluk. En daar focust Rendiz zich op met vijf expertises. Alles wat we doen en bieden is geworteld binnen Rendiz en draagt bij aan het laten winnen van waarde van mensen, momenten gebouwen ofwel aan waardevol geluk.

Mensen, momenten en plekken laten winnen aan waarde. Daarvoor zetten de mensen van Rendiz iedere dag de wekker. Zo ook in Horst bij ‘beej Mooren naeve’. Dit is een veilige basis waar mensen altijd op terug kunnen vallen. Als verbindende schakel tussen een veelheid aan activiteiten. Iedereen verdient een waardevol leven. Daarom biedt Rendiz dagbesteding, re-integratie en coaching aan, aan mensen van jong tot oud die door problematiek een afstand hebben tot de arbeidsmarkt en/of maatschappij. Ons doel is dat mensen zich waardevol voelen op alle fronten.

Naast het bieden van dagbesteding, re-integratie en coaching binnen een veilige Rendiz omgeving worden flexibele oplossingen gebouwd onder de noemer C3 Living, horecalocaties gerund, waardevolle creaties gemaakt en worden ondernemers geïnspireerd om waardevol te ondernemen.

De rode draad in dat alles? Rendiz ziet, benut en ontwikkelt potentieel. Van mensen en materialen. Daarmee creëren we een veilige omgeving waarbinnen mensen, momenten en gebouwen tot bloei komen en winnen aan waarde. Kortom, alles is gebaseerd op… Waardevol geluk.

Voor meer informatie bekijk de site van Rendiz.


Nieuws