Bijzonder aan Beej Mooren Naeve is de combinatie van commerciĆ«le functies, zorgfuncties en de mogelijkheid om werkervaring op te doen of om dagbesteding te volgen. Het initiatief is ontwikkeld door Rendiz. Rendiz heeft als motto: "If you can dream it, you can do it". Een droom verwezenlijken maakt je namelijk gelukkig. Het zou voor iedereen mogelijk moeten zijn om dromen te vertalen naar concrete acties die leiden tot ontwikkeling. 

Bij onze trajecten worden mensen die zijn uitgevallen op de arbeidsmarkt weer geprikkeld om het beste in zichzelf naar boven te halen om vervolgens met een open blik de mogelijkheden op het gebied van werk te bekijken. Hierdoor wordt weer arbeidsritme opgebouwd en gewerkt aan de werknemersvaardigheden. Daarnaast worden coachgesprekken gevoerd die er vooral op gericht zijn de belemmeringen ten opzichte van werk om te zetten in uitdagingen.

Onze medewerkers en deelnemers zijn de pilaren van Beej Mooren Naeve. Ieder met zijn eigen bijzonderheid, draagt bij aan het gehele arbeidsproces binnen de organisatie. Vele handen maken licht werk en de diversiteit aan bijzonderheden maakt dat de medewerkers elkaar goed kunnen ondersteunen.

Voor meer informatie, kijk op www.rendiz.nl of stuur een e-mail naar info@rendiz.nl

 

 

 

Nieuws