beej Mooren naeve in Horst is onderdeel van de sociale onderneming Rendiz. Naast huurders als Proteion, PSW en Vincent van Gogh is het maatschappelijk activeringscentrum (MAC) en de open inloop van Rendiz ondergebracht in het pand. Vanuit het MAC en de open inloop worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals het creatief-, textiel-, en schildersatelier. Daarnaast is er een fiets-, houtwerkplaats en een dienstencentrum voor klusjes en tuinonderhoud bij mensen thuis.

We verwelkomen alle mensen in de gemeente Horst aan de Maas die graag even thuis weg willen voor een kop koffie of contact zoeken met andere mede bewoners. Daarnaast komen hier mensen die een inhaalslag op de arbeidsmarkt maken die wij een zinvolle daginvulling aanbieden middels een dagbestedings-, participatietraject of vrijwilligerswerk. Iedereen verdient een waardevol leven.

We kijken graag samen naar iemands persoonlijke ondersteuningsvraag en groeimogelijkheden om samen de juiste route te kiezen. Voor de een is het opbouwen van een dagritme al een goede start. En voor een ander is het nodig om het leven anders in te richten.

Onze begeleiding kenmerkt zich door onze toegankelijkheid en persoonlijke betrokkenheid. We staan samen mét de deelnemer op de werkvloer en geven ruimte voor eigen initiatieven. De deelnemer wordt uitgedaagd, maar houdt de eigen regie. Met deze aanpak komen mensen tot bloei, winnen aan waarde en groeit het geluk.


Bekijk hieronder alle activiteiten van 'beej Mooren naeve'. 

Infographic

 

Download hier ons waardevolle verhaal.

Als onderdeel van Rendiz zijn wij aangesloten bij de Code Sociale Ondernemingen. Een toelichting hierover vind je hier

Nieuws