Het Dienstencentrum van Beej Mooren Naeve brengt vraag en aanbod bij elkaar. Iemand die ondersteuning in of rondom het huis nodig heeft wordt gekoppeld aan mensen die deze ondersteuning kunnen bieden. Onze diensten worden uitgevoerd door onze deelnemers die werkervaring opdoen of dagbesteding volgen. Onze deelnemers worden tijdens de werkzaamheden begeleid door onze werkbegeleiders en vrijwilligers.

Mogelijkheden
Vanuit het dienstencentrum zijn verschillende diensten mogelijk. Hieronder enkele voorbeelden van ons dienstenaanbod:
• Tuinonderhoud (gras maaien, onkruid wieden, bladeren ruimen)
• Kleine klussen zoals schilderen, kleine reparaties
• Opruimwerkzaamheden: zolder, schuur, kelder
• Hulp bij verhuizen

Wil je toch graag ergens anders bij geholpen worden dan kijken we graag met jou mee of wij dit kunnen realiseren.

Voor wie
Iedereen die zelf niet meer in staat is om deze werkzaamheden zelf uit te voeren en niemand in de omgeving heeft die kan helpen, kan een beroep doen op het dienstencentrum. Hierdoor kunnen mensen langer zelfstandig blijven wonen en/of kunnen mantelzorgers ontlast worden.

Kosten
De kosten van een dienst bedragen € 12,50 per uur, exclusief extra kosten zoals bijvoorbeeld materiaalkosten of stortingskosten. Een van onze collega’s zal ter voorbereiding op een dienst altijd de wensen van de klant doornemen en de (extra) kosten bespreken. De diensten worden zo zorgvuldig mogelijk en zoveel mogelijk volgens planning worden uitgevoerd. Vanwege onze doelgroep zullen wij helaas niet altijd onze planning kunnen handhaven. Hierover zullen wij dan altijd met de klant communiceren.

Contact met ons
Wil je graag een dienst afnemen of heb je vragen over het dienstencentrum of onze mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op en vraag naar onze collega Geert Vaessen.

Nieuws