Jaren hebben we ons vol enthousiasme ingezet om onze lunchroom Beej Mooren tot een succes te maken. We hebben hart en ziel in Beej Mooren gelegd en altijd met veel plezier ons werk gedaan. Het aanbod in Horst is groot en we hebben ons niet genoeg kunnen onderscheiden om het financieel kloppend te krijgen. Vandaar dat we u via deze manier willen melden dat we op 28 juli 2019 de laatste dag geopend zijn en per 1 augustus sluiten we definitief onze deuren.

We hoorden vaak terug dat Beej Mooren zo’n gezellige lunchroom was en ook onze deelnemers voelden zich hier helemaal op hun plek. Persoonlijk ben ik blij dat ik hier onderdeel van heb mogen uitmaken, er is niks mooiers dan mensen in de loop van de periode te zien groeien en bloeien. Ieder met zijn of haar leerpunten en kwaliteiten meer zelfvertrouwen te zien krijgen en zich gewaardeerd voelen.

Ook wil ik jullie als gasten zeer bedanken voor het vertrouwen en de positieve feedback die we vaak mochten ontvangen. Onze deelnemers hebben ervan genoten om jullie een drankje of heerlijk broodjes te serveren. Mede dankzij jullie hebben zij ook een fijne dagbestedingsplek gehad. We kijken terug op een geweldige en fijne periode hier bij Beej Mooren maar nemen afscheid met een lach en een traan.

Wellicht tot ziens op een andere Rendiz locatie?

 

Veel lieve groetjes,

Sonja Wijnands,
namens het hele team van Beej Mooren en Rendiz BV

Nieuws